Werken bij J&B

J&B exclusieve tuinmeubelen heet u welkom in de wereld van luxe voor in de tuin. Onze high-end klant heeft gevoel voor stijl, weet wat hij / zij wilt en zoekt professioneel en persoonlijk gepast advies. Een tuin wordt pas echt compleet met meubelen die passen bij de gebruiker én bij de architectuur, sfeer en stijl van hun woning, buitenhuis of tuin.

Wij onderscheiden ons door meubelen te leveren van zeer hoge top kwaliteit met exclusief design. Wij werken uitsluitend met Europese topmerken zoals; Royal Botania, Manutti, FueraDentro, Gloster en nog vele andere merken. Onze showroom geeft een impressie van de vele mogelijkheden. Is het jouw passie om wegwijs te worden in deze vele mogelijkheden, heb jij gevoel voor kwaliteit en wil jij onze klant professioneel en rustig adviseren bij het maken van hun keuze, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verkoopadviseur bij J&B heb je een specifieke product- en marktkennis van onze branche zodat je klanten op gedegen wijze kan helpen bij het maken van de juiste keuze binnen het veelzijdige assortiment dat wij te bieden hebben. Je hebt de rust om tussen de regels door te luisteren wat de klant wenst en weet daar op in te spelen. Je komt betrouwbaar over en zorgt ervoor dat de klant zich prettig bij je voelt. Jij bent en wordt hun persoonlijke adviseur voor vele jaren.

Samen met ons team ben jij het visitekaartje van de winkel en zorgt er altijd voor dat de showroom er ordelijk en verzorgd uitziet. Daarnaast help je mee bij het monteren van de meubelen en het inrichten van de showroom. Ook help je mee om de webshop up to date te houden.

In de opstartfase zorgen wij ervoor dat je de specifieke product- en marktkennis op doet door verschillende trainingen te volgen.

Verkoopadviseur zijn bij J&B is altijd uitdagend en heel divers. Wij zijn op zoek naar iemand voor +/- 16 uur per week.

Wij vragen:
- Goede communicatieve vaardigheden
- Een echte teamplayer
- Rustig en betrouwbaar
- Kennis van het product en de markt
- Minimaal MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een commerciële studieachtergrond
- Ervaring in de meubelbranche is een pré

Wij bieden:
- Een marktconform salaris
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke personeelskortingen
- Een klein, leuk en enthousiast team

Herken jij jezelf in ons profiel?
Dan ontmoeten wij je graag zo snel mogelijk!

Sollicitaties uitsluitend schriftelijk, voorzien van CV en pasfoto,
richten aan de directie van

J&B exclusieve tuinmeubelen

Ettensebaan 17A1
4812 XA Breda
076-5961636
info@jenb.nl