X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Fatboy Tsjonge-JongeFatboy Tsjonge-Jonge
Fatboy HeaddemockFatboy Headdemock
Royal Botania SurfRoyal Botania Surf
Faboy The OrigionalFaboy The Origional
Fatboy Tsjonge-JongeFatboy Tsjonge-Jonge
Royal Botania WaveRoyal Botania Wave
Fatboy Buggle-UpFatboy Buggle-Up

Lekker luieren in een loungebag of hangmat in de tuin

Onze collectie loungebags en hangmatten voor in de tuin hebben een eigentijdse moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. In de presentatie hierboven ziet u een greep uit ons brede assortiment aan loungebags en hangmatten voor in uw tuin. Laat u informeren in onze showroom naar de verschillende mogelijkheden om een keuze te maken.

Loungebags en hangmatten bij J&B

Het assortiment aan loungebags en hangmatten die bij J&B exclusieve tuinmeubelen aangeboden wordt, bestaat uit de collecties van Fatboy en Royal Botania. Beide merken hebben een opvallend karakter en beschikken over een breed aanbod aan hangmatten en loungebags in diverse kleuren, formaten en stijlen. Hierdoor is er voor iedere tuin een geschikte hangplek te creëren.

Houdt u bijvoorbeeld van felle kleuren en opvallende materialen? Dan bent u bij Fatboy aan het juiste adres! Dit merk biedt naast de originele loungebag ook fijne hangmatten en de nieuwe “Tsjonge Jonge” aan. Zeer onderhoudsvriendelijk en een gezellige eye-catcher voor in uw tuin!

Voor een klassieke hangmat met een luxe uitstraling kiest u voor Royal Botania. Deze prachtige hangmatten voor in de tuin zorgen voor het ultieme comfort tijdens een warme zomerdag. De “Surf” en “Wave” collectie van Royal Botania zijn tevens te bestellen in onze webshop.

En dan is het alleen nog maar ….genieten. 

Meer in 'Hangen'