X

Corona-maatregelen per 1 juli in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Royal Botania NinixRoyal Botania Ninix
Manutti ZendoManutti Zendo
Manutti Siena LoungerManutti Siena Lounger
FuerADentro SiestaFuerADentro Siesta
Gloster AzoreGloster Azore
Borek Miami Beach LoungerBorek Miami Beach Lounger
Manutti Siena loungeManutti Siena lounge

Loungebedden: Vakantie vieren in de tuin

Een ligbed of loungebed is het ideale tuinmeubel om volledig te ontspannen en te genieten van de vrije uren in de tuin. Eindelijk dat boek lezen wat al zo lang in de kast staat, heerlijk van de zon genieten terwijl u naar muziek luistert of lekker ontspannen na een duik in het zwembad – daar is een loungebed de ideale plek voor!

Collectie loungebedden en ligbedden voor uw tuin

Bij J&B exclusieve tuinmeubelen bieden wij een ruim assortiment aan lounge- en ligbedden voor uw tuin. Er zijn wel wat overwegingen te nemen bij de aanschaf van een lig- of loungebed. Niet alleen aandacht voor de mobiliteit van het meubel maar ook comfort, materiaal- en stijlkeuze spelen een belangrijke rol. Wij adviseren u dan ook graag over onze collectie loungebedden en ligbedden, zodat u de juiste keuze kan maken die aansluit bij uw wensen.

Kom langs in onze showroom in Breda

Bij J&B exclusieve tuinmeubelen vindt u diverse loungebedden van verschillende merken. Een kleine impressie ziet u hierboven. Wilt u met ons volledige assortiment kennismaken, wellicht even voelen hoe het ligt? Kom dan naar onze uitgebreide collectie in de showroom. Onder onze merken vindt u meer informatie over deze en andere producten of kijk ook eens op onze webshop.