X

Corona-maatregelen per 1 juli in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Royal Botania, Ninix loungeRoyal Botania, Ninix lounge
Manutti, ElementsManutti, Elements
OasiqOasiq
Vincent Sheppard, LoopVincent Sheppard, Loop
ref_161456429911_374846428.jpg

Loungemeubelen: Het ultieme relaxen

Wat is er nu fijner dan thuiskomen en bijkomen op een heerlijk loungemeubel in uw tuin? Na een drukke dag even een moment voor jezelf. Dat perfecte hoekje in de tuin waar net op het juiste moment de zon schijnt. Een prima plek voor een comfortabel loungemeubel.

Trendy loungemeubelen

De trend van het loungen is verbreed naar een groot assortiment van verschillende loungemeubelen als loungebedden, hangmatten en loungebags. Deze items zijn in diverse vormen, maten en stoffen te verkrijgen, waardoor er altijd een loungemeubel is dat volledig aansluit bij uw tuin.

Laat uw gasten heerlijk genieten van uw tuin op een comfortabele loungebank, of ga lekker zonnen na een duik in het zwembad op één van uw loungebedden. Al onze topmerken werken met kwalitatief hoogstaande materialen, waardoor u uw loungemeubelen het gehele jaar door kunt gebruiken.

Collecties van J&B exclusieve tuinmeubelen

De brede collectie van J&B biedt u verschillende mogelijkheden om uw loungeplek helemaal naar wens in te vullen voor het ultieme relaxen in de tuin. Onder onze merken vindt u meer informatie over deze en andere producten of kijk eens in onze webshop. U bent tevens welkom in onze showroom in Breda. Onze deskundige adviseurs voorzien u graag van een goed advies.