X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Royal Botania NinixRoyal Botania Ninix
mv dessel 295.jpg
imd_fu_la_36-mocca.jpg
Fixform Roy tafel en FueraDentro Butaque stoelenFixform Roy tafel en FueraDentro Butaque stoelen
Oasiq SandurOasiq Sandur
Manutti Air tafel en Echo stoelenManutti Air tafel en Echo stoelen
Gloster Whirl tafel en Asti stoelenGloster Whirl tafel en Asti stoelen

Buiten zitten wordt buiten leven

Wanneer de eerste zonnestralen door het wolkendek dringen en de temperatuur buiten stijgt, gaan we liever niet meer binnen maar lekker buiten zitten.  Om optimaal te kunnen genieten van uw buitenomgeving heeft u kwalitatief hoogstaande, comfortabele en onderhoudsvriendelijk buitenmeubilair nodig. Met de exclusieve tuinmeubelen die bij J&B worden aangeboden wordt buiten zitten een ultiem moment van geluk! Met ons grote assortiment van diverse merken is er altijd een tuinset dat bij u past.

Het hele jaar door buiten zitten

Al het buitenmeubilair dat bij J&B exclusieve tuinmeubelen wordt aangeboden is weersbestendig en hierdoor vrijwel onderhoudsvrij. Hierdoor kan u uw tuinmeubilair ook in de koude wintermaanden buiten laten staan. Ga bijvoorbeeld tijdens de feestdagen heerlijk buiten zitten rondom een warm vuur, of pak de eerste zonnestralen van de lente mee.

We willen niet alleen maar buiten zitten, maar ook buiten leven. Naast de met aandacht gekozen tuinset die past bij zowel uw smaak als uw interieurstijl, kiest u ook voor die stijlvolle loungebank en parasol om het tuinleven nog aangenamer te maken. Comfort gecombineerd met kwaliteit en stijl; dat is wat u van het buitenmeubilair van J&B exclusieve tuinmeubelen kunt verwachten.

Benieuwd naar de topmerken die J&B aanbiedt? Klik voor meer productinformatie op één van de topmerken. U bent tevens van harte welkom in onze showroom in Breda! Wij voorzien u graag van een passend advies.