Traditional Teak Alexandra DeckchairTraditional Teak Alexandra Deckchair
Traditional Teak Kate   SorayaTraditional Teak Kate Soraya
sienna beachchair 31455527860_947047743.jpg
maxima 240cm noor stacking chair2.JPG
soraya + kate recliner2.jpg
Traditional Teak Noor stoelen   Floris tafelTraditional Teak Noor stoelen Floris tafel
victoria stacking with soraya table.jpg
kate stacking chair toupe.jpg

Traditional Teak

De Nederlandse meubelfabrikant Traditional Teak gaat voor buitenmeubelen van teakhout met comfort en een lange levensduur. Door de hoge kwaliteit en de afwerking die van topniveau is, zijn de tuinmeubels een investering voor de toekomst. Ondanks dat de kwaliteit van uitermate hoog niveau is, hanteert Traditional Teak een prijs die hedendaags nog steeds concurrerend in de markt is.

De jarenlange ervaring en passie voor vakmanschap van het enthousiaste team ondernemers hebben geleid tot een prachtige collectie tuinmeubelen. De collecties zijn vernoemd naar koninklijke personen, zo is er een zelfs een collectie vernoemd naar onze eigen Maxima.
 

Gecertificeerd Teakhout & Fair Trade

Traditional Teak ontwerpt en fabriceert in eigen beheer hoogwaardige tuinmeubelen van het beste gecertificeerde teakhout. Het teakhout wordt geoogst volgens de normen op het gebied van verantwoord bosbeheer. Het merk staat persoonlijk garant voor het afwerkingsniveau en de hoge kwaliteit van meubelen en werken uitsluitend met gecertificeerde partners en op basis van Fair Trade.
 

Webshop

U kunt de collectie van Traditional Teak bekijken en eventueel gelijk bestellen in onze webshop. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook kunt u met de handige terrasplanner alvast uw terras virtueel inrichten met de traditional teak buitenmeubelen. https://www.traditionalteak.nl/planner/

Hieronder kunt u de brochure downloaden.