website_1.jpg
website_4.jpg
website_2.jpg
website_3.jpg
website_5.jpg

Heatsail

Sinds 2016 verkopen wij met veel trots de Heatsail Dome terrasverwarmers. Deze fraaie heaters zijn een echte eye-catcher voor ieder terras en geeft ook elke binnenruimte een warme uitstraling. De Heatsail Dome is namelijk vormgegeven als een reguliere designlamp en past perfect in ieder huis. Het voordeel van de Heatsail Dome is dat het niet alleen als verwarmer, maar ook als verlichting kan worden gebruikt. Het licht en het verwarmingselement zijn bij alle lampen van Heatsail los van elkaar te regelen. Op deze manier zijn de heaters het gehele jaar door te gebruiken.

De bediening van de Heatsail

Deze bijzondere terrasverwarmer is voorzien van verlichting die doormiddel van de bijgeleverde afstandsbediening kan worden gedimd. De terrasverwarming heeft twee warmtestanden 1500watt en 3000 watt. Door de onzichtbare ver-infraroodstralen, vergelijkbaar met het tintelende gevoel van zonnestralen op uw huid, krijgt het snel aangenaam warm.

De Heatsail Dome is beschikbaar in alle RAL-kleuren en te verkrijgen als staanlamp of pendelend armatuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terras, of wilt u het fraaie design in uw huis opnemen? Bekijk de mogelijkheden in de showroom van J&B Exclusieve Tuinmeubelen aan de Ettensebaan in Breda.