Rizz deurmatten, exclusieve tuin mattenRizz deurmatten, exclusieve tuin matten
1295450676_817033568.jpg
sfeerbeeld.jpg
rizz 28.jpg
rizz 311455633764_038519329.jpg
391455_iw5pivuc_icasupx8kflgzzkc.jpg
rizz_tec-collection-overview-design-teunfleskens-3.jpg
RizzRizz
torch-candle_stand-white-scene1-rizz-teunfleskens-72dpi.jpg
rizz_tec-collection-overview-design-teunfleskens-5.jpg

Rizz Outdoor

RiZZ is ontstaan vanuit het bedrijf Gezu Brush Components. Na meer dan 65 jaar ervaring in de borstelindustrie wilden zij ook consumenten mee laten genieten van hun uitstekende borsteltechnieken. Hierdoor is RiZZ Outdoor in het leven geroepen.  
 

RiZZ Outdoor Deurmatten

RiZZ is vooral bekend om haar exclusieve deurmatten. Deze deurmatten maken gebruik van een unieke techniek die ervoor zorgt dat de deurmatten geen vuil opnemen maar dat het er doorheen valt. De deurmatten van RiZZ zijn verkrijgbaar in zowel een kunststof als een teakhouten afwerking, beide van topkwaliteit en verhoging van ambiance.
 

Tijdloos Duurzaam

Teun Fleskens, designer en art director; “Wij geloven in tijdloze stukken die je bij je wilt houden, ongeacht hoe vaak je opnieuw zal verhuizen of inrichten. Daarom maken wij producten die de tand des tijds weerstaan en zelfs passen in verschillende stijlen en op verschillende plaatsen. Je overgeven aan luxe met een schoon geweten; met RiZZ is dat mogelijk”.

Naast deurmatten zijn ook spiegels, sleutelkastjes, kandelaren, fruitmanden en paraplu’s van Rizz verkrijgbaar bij J&B. Bekijk onze webshop voor een overzicht van het volledige assortiment.