X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

lima seating set #4 (custom).jpg
lima seating set #3 (custom).jpg

Gloster - Lima

De essentie van natuurlijke en tactiele materialen is samengebracht in één, gedefinieerd element in de nieuwe Lima modulaire zitcollectie van Henrik Pedersen. Plantageteak, rieten buiten, natuurlijk leer en zacht aanvoelende, gestructureerde stoffen combineren in een subtiele mix, waar je kunt zitten, rondhangen en de warme omhelzing van de natuur kunt voelen.

Met praktisch altijd in gedachten, zorgt de eenvoudige flexibiliteit van de modulaire elementen van Lima ervoor dat u uw schuilplaats kunt configureren zoals u wilt. Een royale, gezellige lounge hoekbank of een meer intieme chaise-longue of bank - met Lima is de enige beperking uw verbeelding.

Met het oog op de natuur door het hele ontwerp heen, heeft het gekleurde vlechtwerk op de achterpanelen een subtiele, verweerde afwerking - waardoor het meubilair een vertrouwd en rustiek gevoel krijgt.