FueraDentro SillonFueraDentro Sillon

FueraDentro - Sillon

Als onderdeel van de Cima collectie is de FueraDentro Sillon collectie een mooie aanvulling op uw moderne tuin. Deze prachtig gestroomlijnde tuinstoelen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen hierdoor het gehele jaar door zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

De uitstraling van FueraDentro Sillon

De tuinstoelen uit de FueraDentro Sillon collectie kunnen in 3 kleuren Batyline bekleding worden geleverd: wit, zwart en zandkleurig. Dit materiaal is UV- en vlekbestendig met een hoog zitcomfort. U kunt ervoor kiezen om de stoelen met elkaar te combineren voor een speels effect, of uw tuinset juist strak te houden door voor één kleur te kiezen.

Het frame is verwezenlijkt uit de hoogste kwaliteit RVS. Designer Hendrik Steenbakkers heeft er met het unieke design voor gezorgd dat het lijkt alsof de stoelen zweven, wat zorgt voor een uniek effect. 
 

Eenvoudig te combineren

Deze tuinstoelen zijn zeer goed te combineren met de andere elementen uit de FueraDentro Cima collectie, maar ook zeker met andere collecties! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van modern en landelijk door de FueraDentro Sillon tuinstoelen aan een teakhouten tafel te schuiven.

Wilt u een passend advies over deze collectie of de tuinstoelen zelf uittesten? Kom dan langs in onze showroom in Breda!