X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentro SiestaFueraDentro Siesta

FueraDentro - Siesta

Comfortabel genieten van de zon; dat kan met de FueraDentro Siesta collectie! Deze moderne sun loungers kunnen worden voorzien van een heerlijk gevuld kussen, waarbij u de keuze hebt uit diverse stofferingen. De basis van dit bed is gemaakt van batyline. Dit is een zeer fijne stof met een hoog comfort. Daarnaast is de stof UV- en vlekbestendig, waardoor u jarenlang plezier hebt van de sun lounger!

 

De perfecte lounger bij het zwembad!

Voor het frame van de FueraDentro Siesta sun loungers kunt u kiezen uit gepoedercoat aluminium, geborsteld RVS of geëlectropolijst RVS. Laatstgenoemde afwerking is met name erg geschikt voor plaatsing nabij de kust of een zwembad.

De loungers kunnen in verschillende standen worden gezet, waardoor u onder andere een boek kunt lezen terwijl u nog steeds de hoogste vorm van comfort ervaart.

 

Eenvoudig te bestellen

Wilt u de FueraDentro Siesta sun lounger direct bestellen? Dat kan in onze J&B shop! Hier heeft u tevens de keuze uit de verschillende kleuren batyline en stofferingen van de kussens.

Toch liever de sun lounger eerst testen? Kom dan langs in onze showroom in Breda! Wij geven u graag extra informatie over het product en eventuele bijpassende tuinmeubelen.