X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentro PoltronaFueraDentro Poltrona

FueraDentro - Poltrona

Heerlijk ontspannen in een moderne tuinstoel; dat is de FueraDentro Poltrona collectie. Deze stijlvolle collectie met architectonisch en minimalistisch design geeft uw tuin een ultra-moderne look zonder in te leveren op zitcomfort.
 

De looks van FueraDentro Poltrona

Met een RVS frame en Batyline zitvlak is de FueraDentro Poltrona collectie een echte allrounder op het gebied van tuinmeubelen. Alle materialen zijn UV- en vlekbestendig, waardoor de tuinstoelen het gehele jaar buiten kunnen blijven staan.

Het zitgedeelte is ietwat gekanteld, waardoor een lounge-effect wordt gecreëerd. Hierdoor ervaart u een hoog zitcomfort terwijl u kunt genieten van een prachtige, luxe uitstraling.

 

In diverse uitvoeringen

De FueraDentro Poltrona tuinstoelen zijn verkrijgbaar in het wit, zwart of als zandkleurige uitvoering. Daarnaast kunt u naast de reguliere tuinstoelen ook kiezen voor de driezits uit deze collectie. Hierdoor maakt u eenvoudig een prachtige loungeset!

U kunt deze collectie zowel online als in onze showroom bekijken en bestellen. Onze deskundige adviseurs voorzien u graag van een passend advies tijdens uw bezoek aan onze showroom in Breda.