X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentro Nimio en Sillon stoelFueraDentro Nimio en Sillon stoel
FueraDentro Nimio en Taburete stoelFueraDentro Nimio en Taburete stoel

FueraDentro - Nimio

Modern en minimalistisch

FueraDentro Nimio tuintafels kunnen omschreven worden, als moderne minimalistische en estetische buitenmeubelen. De tafels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zo bestaat het frame volledig uit RVS. Naast stevigheid geeft dit de tafels ook een ultra-moderne uitstraling.

De FueraDentro Nimio tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en het hoogwaardige roestvrijstalen frame is nu ook verkrijgbaar in een poedercoat versie.

Vanwege het tijdloze design passen de FueraDentro Nimio tafels zowel in een moderne als traditionele omgeving. De tafels zijn onderdeel van de Cima collectie. Deze collectie is ontworpen door Hendrik Steenbakkers en leent zich uitermate goed voor combinaties.

FueraDentro Nimio in onze showroom

J&B exclusieve tuinmeubelen heeft een zeer uitgebreide showroom (1250m²) op de Ettensebaan 17A1 in Breda. Kom langs en bezichtig de Nimio collectie van dichtbij óf laat u inspireren door de vele andere collecties die uitgestald zijn in de showroom. Tevens kunt u advies op maat verwachten van onze gespecialiseerde adviseurs.