X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentro MesonaFueraDentro Mesona

FueraDentro - Mesona

De minimalistische koffietafels uit de FueraDentro Mesona collectie lijken wel te zweven! Door het slimme ontwerp met gehard glas wordt een zwevende illusie gecreëerd, wat voor een speciaal element in uw tuin zorgt.
 

Bijzettafels en koffietafels

De FueraDentro Mesona collectie bestaat uit koffie- en bijzettafels die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Met een RVS frame en een glazen blad zijn de tafels eenvoudig te onderhouden en kunnen ze het gehele jaar buiten staan.

Combineer deze tafels met de andere meubelstukken uit de collectie, zoals de FueraDentro Poltrona collectie. Doordat u de keuze hebt uit meerdere kleuren is er altijd wel een uitvoering die bij uw (huidige) tuinmeubelen past.

Meer weten over deze collectie of direct online bestellen? Kom dan langs in onze showroom in Breda of bestel de collectie online via J&B shop.