X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

FueraDentro MesonaFueraDentro Mesona

FueraDentro - Mesona

De minimalistische koffietafels uit de FueraDentro Mesona collectie lijken wel te zweven! Door het slimme ontwerp met gehard glas wordt een zwevende illusie gecreëerd, wat voor een speciaal element in uw tuin zorgt.
 

Bijzettafels en koffietafels

De FueraDentro Mesona collectie bestaat uit koffie- en bijzettafels die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Met een RVS frame en een glazen blad zijn de tafels eenvoudig te onderhouden en kunnen ze het gehele jaar buiten staan.

Combineer deze tafels met de andere meubelstukken uit de collectie, zoals de FueraDentro Poltrona collectie. Doordat u de keuze hebt uit meerdere kleuren is er altijd wel een uitvoering die bij uw (huidige) tuinmeubelen past.

Meer weten over deze collectie of direct online bestellen? Kom dan langs in onze showroom in Breda of bestel de collectie online via J&B shop.