X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentroFueraDentro
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FuerADentro Siesta LoungerFuerADentro Siesta Lounger
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FuerADentro Siesta LoungerFuerADentro Siesta Lounger
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FuerADentro Cima LoungeFuerADentro Cima Lounge
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FueraDentro Cima loungerFueraDentro Cima lounger
FueraDentroFueraDentro

FueraDentro - Cima

 Cima Lounge collectie

Een echte eye-catcher in de FueraDentro collecties is de Cima Lounge collectie, ontworpen door Hendrik Steenbakkers.

Deze collectie, met de sober ogende no-nonsense ontwerpen met extra aandacht voor comfort en ontspanning, heeft een zeer strakke, maar luxueuze uitstraling. Het opvallendste karakteristiek van deze loungemeubelen is de minimalistische vormgeving, de vierkante vorm van het RVS-frame met de ogenschijnlijk zwevende zittingen.

Ondanks het robuuste frame heeft dit eigentijdse ontwerp toch een heel ‘luchtige’ uitstraling.

De Cima Lounge collectie is uitgevoerd in de kleuren wit, zwart en de natuurtint cendre.

Voor extra comfort is de Lounge collectie ook verkrijgbaar met bijpassende kussens. Met de verschillende onderdelen van de Cima Lounge collectie kan men naar eigen inzicht combineren en een loungeset creëren die aan de persoonlijke wensen voldoet.

Geheel nieuw in de Cima Lounge collectie is het luxueuze ligbed Siësta Lounge.

Deze kingsize lounger is het top stuk binnen een complete collectie van opvallend  doch minimalistisch buitenmeubilair. In het vierkante roestvrij stalen frame zitten wielen verborgen om er voor te zorgen dat het ligbed, ondanks zijn ruime afmetingen, moeiteloos verplaatsbaar is. Het zitvlak, waarvan de rug trapsgewijs verstelbaar is, lijkt te zweven tussen het robuuste frame met zijn horizontale lijnen. Voor een extra luxueus gevoel is de Siësta Lounge ook verkrijgbaar met bijpassende kussens. Deze kussens zijn verkrijgbaar in zowel een stoffen als synthetisch lederen uitvoering, in de kleuren zwart, wit en cendre, welke overeenkomen met de basis kleuren van de zitting.

CIMA Lounge Collection

De Cima Siësta Lounge is slechts een onderdeel van de bredere loungeset collectie waarbij elk stuk meubilair is ontworpen om elkaar aan te vullen. De zetelhoogte van de Poltrona of Banca Lounge is bijvoorbeeld hetzelfde als de hoogte van de het Siësta ligbed, waardoor de strakke lijnen van de collectie voortgezet worden in een L-opstelling en waardoor de Siësta Lounge ook gebruikt kan worden als een luxe kingsize voetenbank. Als alternatief is het natuurlijk ook mogelijk om de ligbedden naast elkaar te plaatsen waardoor er een groot comfortabel buitenbed gecreëerd wordt voor de ultieme comfortabele ervaring. De collectie wordt aangevuld met de bijpassende loungestoelen, lounge bank, voetsteun en twee lage tafels. Met de verschillende onderdelen van de Cima Lounge collectie kan men naar eigen inzicht combineren en een loungeset creëren die aan de persoonlijke wensen voldoet. Alle elementen zetten de strakke minimalistische lijnen voort en zijn visueel opvallend en uiterst comfortabel.