X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

FueraDentro BancaFueraDentro Banca

FueraDentro - Banca

Een loungecollectie met een zeer luxe en moderne uitstraling; dat is de FueraDentro Banca collectie. In lijn met de andere collecties van dit populaire tuinmeubelmerk wordt ook in deze collectie gebruik gemaakt van een minimalistisch design met architectonische elementen. Doordat de elementen van de Banca collectie naar uw smaak aan te passen zijn kunt u met deze collectie altijd de perfecte combinatie voor uw tuin maken.

 

Het design

Met de FueraDentro Banca collectie kunt u kiezen voor een strakke of warme uitstraling. Dit komt voornamelijk door de keuze van het materiaal van het frame, waarbij u kunt kiezen uit RVS of teakhout.

Het zitgedeelte is gemaakt van Batyline, maar kan ook worden voorzien van synthetisch lederen kussens. De keuze is aan u!

Bent u op zoek naar een deskundig advies, of wilt u de FueraDentro Banca collectie graag met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in de showroom van J&B in Breda en vraag naar de eindeloze mogelijkheden van deze collectie!