X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentro BancaFueraDentro Banca

FueraDentro - Banca

Een loungecollectie met een zeer luxe en moderne uitstraling; dat is de FueraDentro Banca collectie. In lijn met de andere collecties van dit populaire tuinmeubelmerk wordt ook in deze collectie gebruik gemaakt van een minimalistisch design met architectonische elementen. Doordat de elementen van de Banca collectie naar uw smaak aan te passen zijn kunt u met deze collectie altijd de perfecte combinatie voor uw tuin maken.

 

Het design

Met de FueraDentro Banca collectie kunt u kiezen voor een strakke of warme uitstraling. Dit komt voornamelijk door de keuze van het materiaal van het frame, waarbij u kunt kiezen uit RVS of teakhout.

Het zitgedeelte is gemaakt van Batyline, maar kan ook worden voorzien van synthetisch lederen kussens. De keuze is aan u!

Bent u op zoek naar een deskundig advies, of wilt u de FueraDentro Banca collectie graag met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in de showroom van J&B in Breda en vraag naar de eindeloze mogelijkheden van deze collectie!