X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
10214-1.jpg
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt

Varaschin - Belt

De door Daniele Lo Scalzo Moscheri ontworpen, geheel gestoffeerde  modulaire lounge, BELT is een lounge opgebouwd uit losse elementen voor zowel binnen als buiten. De elementen zijn zo te combineren dat er een combinatie ontstaat die perfect past in uw tuin of buitenruimte. U kunt kiezen voor de hele set in één kleur, maar wat de Belt serie echt uniek maakt is dat dit minimalistische ontwerp door een oneindig aantal kleur- en patrooncombinaties tot een uniek object in uw tuin omgetoverd kan worden. Zoekt u iets unieks waar niemand z’n ogen vanaf kan houden dan is de BELT echt de set voor u. Met de elementen van de BELT serie creëert  u echt een eyecatcher in uw tuin.

Als u enthousiast bent geworden over de BELT en u ook een keer het heerlijke zitcomfort wilt ervaren ontvangen wij u graag in onze showroom. Hier kunnen onze enthousiaste medewerkers u meer vertellen over alle mogelijkheden bij het samenstellen van uw BELT lounge.