vigor3.jpg
Royal Botania, VigorRoyal Botania, Vigor
Royal Botania Vigor loungeRoyal Botania Vigor lounge
Royal Botania, VigorRoyal Botania, Vigor
Royal Botania, Vigor. Dome lampRoyal Botania, Vigor. Dome lamp
Royal Botania, VigorRoyal Botania, Vigor
vigor_6.jpg
vigor_4.jpg

Royal Botania - Vigor

De Royal Botania Vigor collectie bestaat uit een stoere picknickset vervaardigd met een aluminium frame met daarop ruwe balken uit teakhout of mahonie gemonteerd op het onderstel door middel van zware zwaluwstaart verbindingen.
 

Royal Botania - Vigor Lounge

Naast de Royal Botania Vigor picknickset is ook de Vigor Lounge set verkrijgbaar bij J&B exclusieve tuinmeubelen. De lounge set is gemaakt van robuuste balken van mahonie of teakhout op een aluminium frame met daarop comfortabele All Weather kussens. Er is keuze uit vier platforms waar u de loungeopstelling kunt opbouwen. Dit maakt deze loungeset niet alleen stevig, maar geeft het ook een stoer en eigentijds karakter.

Op deze platforms kunnen diverse afmetingen van rug- en armleuningen en zitkussens worden geplaatst waardoor u de lounge opstelling helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen.

Het aluminium frame is in drie kleuren verkrijgbaar en er is keuze uit diverse waterdichte All Weather stofferingen. Dit maakt de Royal Botania Vigor collectie tot een echte blikvanger in uw tuin.

De Vigor picknicktafels, banken en onderstellen zijn online te bestellen bij J&B.

Design by Frank Boschman.
 

Het volledig assortiment van Royal Botania

De Vigor lounge set, straalt door haar minimalistische lijnen als geen ander model charisma uit. En zo heeft elke collectie van Royal Botania een andere insteek. Bekijk de volledige collectie van Royal Botania online óf kom langs in onze showroom.