Royal Botania Noctus TopRoyal Botania Noctus Top
Royal Botania BeamyRoyal Botania Beamy
Royal Botania verlichting - ParkerRoyal Botania verlichting - Parker
Royal Botania Club en DomeRoyal Botania Club en Dome
Royal Botania Dome WallRoyal Botania Dome Wall
Royal Botania OmegaRoyal Botania Omega
Verlichting Royal Botania LogVerlichting Royal Botania Log

Royal Botania - Verlichting

Maak uw tuin op een duurzame wijze sfeervol met Royal Botania verlichting! Dit topmerk werkt enkel met kwalitatief hoogstaand materiaal, waardoor uw verlichting lang mooi blijft. Met het strakke design van Royal Botania en het gebruik van prachtige materialen, liet het merk de wereld kennismaken met de luxe die een tuin kan bieden. De exclusieve verlichting past dan ook perfect bij het bestaande luxe assortiment aan buitenmeubilair van Royal Botania.

Royal Botania verlichting is duurzaam

De verlichting van Royal Botania is uitsluitend gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, zoals teakhout, graniet en roestvrijstaal. Hiernaast wordt er vrijwel geen gebruik gemaakt van coatings voor de verlichting. Op deze manier gaan de lampen volledig op in de natuurlijke omgeving. Ook wordt er aan het energieverbruik van de lampen gedacht. De meeste verlichting is ontworpen om lampen te gebruiken met een laag energieverbruik, zoals spaarlampen of LED voor bewegingsdetectie.

Maak uw tuin compleet

Royal Botania verlichting is ge├»ntroduceerd om uw luxe tuin compleet te maken. Bekijk het volledig assortiment van Royal Botania. U bent tevens van harte welkom om de collectie van Royal Botania in de showroom van J&B Exclusieve Tuinmeubelen te komen bekijken.