Royal Botania QTRoyal Botania QT
Royal Botania QTRoyal Botania QT
Royal Botania QTRoyal Botania QT
Royal Botania QTRoyal Botania QT
Royal Botania QTRoyal Botania QT

Royal Botania - QT

De Royal Botania QT collectie staat vooral bekend om het gebruik van dunne materialen en de daarbij horende verfijning. Het is dan ook moeilijk om de unieke verfijnde vorm van deze items niet te appreciƫren. Ondanks het feit dat ze opgebouwd zijn uit zeer slanke roestvrij stalen profielen, werd het concept uitgewerkt om niet enkel comfort, looks en stabiliteit te bieden, maar bovendien werd er voor gezorgd dat zowel de stoelen als de ligbedden stapelbaar zijn.
 

Materialen Royal Botania QT

De Royal Botania QT bestaat uit een roestvrij stalen frame met batyline dat verkrijgbaar is in 5 kleuren: wit, cappuccino, pearl grey, zwart en oranje. Dit materiaal is weerbestendig en eenvoudig te reinigen.

Naast de standaard 5 kleuren is er tevens keuze uit gepoedercoat RVS frame in de kleur wit, sand of zwart.

De Royal Botania QT stoelen testen? Dat kan in onze showroom in Breda! Daarnaast is de collectie ook online te bestellen in de webshop.
 

Bekijk de volledige collectie van Royal Botania

Naast deze collectie,zijn er ook nog andere collecties van Royal Botania verkrijgbaar in onze exclusieve tuinmeubel showroom in Breda. Daarnaast kunt u het volledige assortiment in de nieuwste online brochure van Royal Botania bekijken.