Royal Botania NinixRoyal Botania Ninix
Royal Botania NINIXRoyal Botania NINIX
Ninix LoungeNinix Lounge
Royal Botania, Ninix loungersRoyal Botania, Ninix loungers
Royal Botania Ninix dining   FueraDentro loungeRoyal Botania Ninix dining FueraDentro lounge
Royal Botania Ninix LoungeRoyal Botania Ninix Lounge
Royal Botania NinixRoyal Botania Ninix
Royal Botania NINIXRoyal Botania NINIX
Royal Botania NinixRoyal Botania Ninix
Royal Botania NINIXRoyal Botania NINIX
Ninix LoungeNinix Lounge
Royal Botania - NINIXRoyal Botania - NINIX

Royal Botania - NINIX

De Royal Botania Ninix collectie is de grootste collectie uit het assortiment dat Royal Botania te bieden heeft. Met deze collectie is werkelijk elke manier van ontspannen mogelijk. De tijdloze uitstraling van Royal Botania Ninix, ontworpen door Kris van Puyvelde, zorgt ervoor dat het design in elke buitenruimte past. Of u nu op zoek bent naar luxe of uw terras op wilt frissen met een gloednieuwe tuinset: – Met Ninix van Royal Botania kunt u alle kanten op.
 

NINIX van Royal Botania – minimaal met maximale kwaliteit

NINIX betekent: zowel minimaal als maximaal. Dit refereert naar de kwaliteit en het design van de meubelen van Royal Botania. Tegenstrijdig? Niet als u weet dat qua materiaalkeuze, comfort en qua verfijning het maximum wordt geboden.

Alle meubels zijn ontworpen met een basisframe van roestvrijstaal, dat voorzien is van warm teakhout of Batyline. Door het gebruik van deze materialen, zijn de meubels van Royal Botania, volledig weersbestendig. U kunt dus het gehele jaar door genieten van de Royal Botania NINIX collectie.

Het minimale design van Royal Botania NINIX is terug te zien aan de zuivere en rechte lijnen. Dit zorgt ervoor dat de meubels tijdloos zijn en intussen échte klassiekers zijn geworden binnen de buitenmeubelen.
 

Mogelijkheden met Royal Botania NINIX

Laat u inspireren! Onderstaand filmpje laat op geanimeerde wijze zien wat de mogelijkheden zijn van de lounge collectie van Royal Botania NINIX.
 

Bekijk de volledige collectie van Royal Botania

De Royal Botania NINIX collectie is op dit moment te bewonderen in onze showroom in Breda. Deze collectie direct bestellen? Ga dan naar onze webshop.

Naast de NINIX collectie, zijn er ook nog andere collecties van Royal Botania verkrijgbaar. Bekijk het volledig assortiment van Royal Botania (inclusief de nieuwste online brochure van 2017) óf bezoek onze showroom aan de Ettensebaan in Breda.