FuerADentro Shell cendreFuerADentro Shell cendre
FuerADentro Shell lounge cendreFuerADentro Shell lounge cendre
FuerADentro Shell LoungerFuerADentro Shell Lounger
FueraDentro Shell loungeFueraDentro Shell lounge

FueraDentro - Shell

De collectie van FueraDentro Shell

De FueraDentro Shell collectie heeft haar eigen vormgeving. Maar past nog steeds perfect binnen de visie van FueraDentro.

De collectie bestaat uit twee stoelen, vier tafels een sofa en een ligbed. De frames zijn vervaardigd uit elektrolytisch gepolijst roestvrijstaal en de tafelbladen zijn gemaakt van glas. Alle materialen die gebruikt worden in de collectie zijn 100% recyclebaar, en de combinatie van de materialen die gebruikt worden lenen zich perfect voor buitenshuis gebruik. Nieuw in de shell collectie is het Sunbed, waarbij je heerlijk kunt relaxen in de zon. De volledige Shell collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk; wit, zwart en sinds kort ook tint cendre.

FueraDentro heeft haar collecties tot een ware kunst verheven, ondanks dat het product een technische uitdaging is. Bij de FueraDentro Shell is de perfecte balans gevonden tussen gebruiksgemak techniek. En het resultaat is een stoel die past in elke omgeving.

Bekijk de collectie van dichtbij

Wilt u de FueraDentro Shell collectie eens van dichtbij zien óf u laten inspireren door tientallen andere merken? Kom dan eens langs bij de showroom van J&B in Breda. Stel uw vragen aan onze gespecialiseerde adviseurs en zij helpen u graag verder.