Skagerak TraditionSkagerak Tradition
Skagerak DrachmannSkagerak Drachmann
Skagerak - VendiaSkagerak - Vendia
Skagerak - OceanSkagerak - Ocean
Skagerak Dania Step LadderSkagerak Dania Step Ladder
Skagerak St. ThomasSkagerak St. Thomas
Skagerak - DrachmannSkagerak - Drachmann
Skagerak - DrachmannSkagerak - Drachmann
Skagerak - RivieraSkagerak - Riviera
Skagerak LidoSkagerak Lido
Skagerak Georg CollectieSkagerak Georg Collectie

Skagerak

Skagerak Design, exclusief ontwerp uit Denemarken

Bovenstaande is hoe Skagerak Denmark hun slogan al jarenlang formuleert. Nederlands vertaald staat er: 'Ontworpen voor generaties'. De slogan betreft verschillende belangrijke aspecten van Skagerak tuinmeubelen, hun activiteiten, benaderingen en acties. Simpel gezegd betekend de slogan dat ze producten maken die generaties mee gaan, zowel estetisch als in termen van design.

Dit design aspect is altijd een van onze meest belangrijke leidende principes geweest voor generaties lang. Net zo belangrijk, betekend het dat door onze acties, beslissingen en prioriteiten we de behoeften van komende generaties in acht nemen. Oftewel, onze slogan heeft rechtstreeks betrekking op ons milieubeleid.

 

Kwaliteit is verantwoordelijkheid voor het milieu

Skagerak Denmark tracht voortdurend de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden. Derhalve, kwaliteit impliceert ook een milieuvriendelijk fabricageproces gebaseerd op duurzame, hernieuwbare hulpbronnen en, net zo belangrijk, respect voor de mensen die op de een of andere manier zijn beïnvloed door de fabricage van deze producten.

Verantwoordelijkheid voor het milieu heeft betrekking op meer dan alleen het gebruik van duurzame bronnen. Het heeft ook betrekking op de levensduur van de producten. Wanneer u een kwaliteit product kiest in een ontwerp van eigen keuze zal het voor vele jaren goed blijven, zowel in termen van functionaliteit als in esthetische kwaliteiten. Als gevolg hiervan zul je de impact op het milieu door de winning van grondstoffen, productie en transport minimaliseren.

Of een set van meubilair twintig jaar gebruikt kan worden of na elke vier of vijf jaar vervangen moet worden in de loop van twintig jaar maakt een groot verschil, ook in termen van milieu.

 

Exclusieve tuinmeubelen showroom

Een groot deel van de collectie is te bewonderen in onze 1250m² grootte showroom aan de Ettensebaan in Breda. Hier kunt u inspiratie opdoen of u laten adviseren door onze specialisten.