X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

1-photos-advertising-paraflex1455633567_750471349.jpg
pf_duo_ro_palba_res (12).jpg

Paraflex

Het unieke en gepatenteerde systeem voor zweefparasols maakt korte metten met de hinder van een zware parasolvoet en die vervelende centrale stok. Eén bevestigingspunt aan de muur of centrale console. De flexibele arm, en de kantelbare instelling zorgen ervoor dat je in een handomdraai de schaduw maakt waar jij het wil, ongeacht plaats van de zon.

De parasol heeft een eigentijds design, is sterk gebouwd en toch uitermate licht en makkelijk hanteerbaar. Ook is Paraflex® al jarenlang de max, zowel voor privé-gebruik als voor toepassingen in de horeca, wereldwijd. Vooral daar waar de zon graag schijnt!

Met Paraflex® zet je zelf de schaduw gewoonweg naar je hand.

Wat maakt Paraflex® zo uniek?

1. Uitzonderlijk gebruiksgemak: U monteert de parasol dankzij een ingenieus klemsysteem. Met een eenvoudige druk op de knop plaatst u de parasol in de gewenste schuine stand. 

2. Handig op te bergen: U kan de parasol op twee manieren sluiten. U neemt de parasol uit de klem en bergt hem op, of u sluit de parasol op de arm via de rits in het parasoldoek. 

3. Flexibiliteit dankzij ingenieus armsysteem: De parasolarm is uiterst beweeglijk dankzij het scharniersysteem. Door het openen van de hendel kan u snel en vlot de parasol van positie veranderen. De arm is bovendien makkelijk demonteerbaar zodat u hem in de winter kan opbergen.
 

Kwaliteit op alle vlakken!
De Paraflex®-arm is samengesteld uit aluminium en roestvrij stalen onderdelen. Alle kunststofonderdelen zijn bovendien UV-bestendig.