X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Oasiq MacharOasiq Machar
Oasiq MacharOasiq Machar
Oasiq MacharOasiq Machar
Oasiq MacharOasiq Machar
Oasiq MacharOasiq Machar

Oasiq - Machar

De Oasiq Machar collectie zorgt voor een echte eyecatcher in uw tuin. De tafels van deze collectie zullen door hun grote afmetingen het kloppende hart van buitenruimte worden. De Machar tafels zijn te verkrijgen vanaf een lengte van 200cm tot en met 280cm, waardoor er zes tot twaalf personen aan kunnen schuiven. Ideaal voor vele zomerse barbecues of luxe diners.

Het design van Oasiq Machar

De tafels van de Oasiq Machar collectie zijn te herkennen aan haar fijne lijnen en strakke, aluminium frames. Deze frames kunnen gecombineerd worden met onder andere een teakhouten blad en/of poten. Het hout is afgewerkt met een weerbestendig HPL laag, waardoor alle Machar tafels langdurig mooi een stevig blijven. 

De Machar tafel is verkrijgbaar in verschillende materialen,waardoor de tafel met bijna iedere stoel eenvoudig te combineren is. Bekijk bijvoorbeeld de andere collecties van Oasiq en maak een unieke combinatie, geheel naar uw eigen smaak.

Oasiq Machar bij J&B Exclusieve Tuinmeubelen

J&B Exclusieve Tuinmeubelen biedt een groot assortiment van Oasiq in haar showroom aan. Kom gerust een keer langs om de gehele collectie te bekijken. Wij voorzien u graag van een deskundig advies bij de keuze voor uw unieke en duurzame tuinset.