Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail

Oasiq - Corail

Oasiq Corail is een lijn van Oasiq die volledig past bij de trend van nu! Door diverse kleuren met elkaar te combineren kan u zelf het ontwerp creƫren dat bij uw stijl past. De Corail collectie bestaat uit diverse pastelkleuren, welke gecombineerd kunnen met zwarte en witte stoelen. Hiermee kan u een sterk contrast in uw tuinmeubilair maken, of het juist heel rustig houden. De keuze is aan u!

Maak uw tuin compleet met Oasiq Corail

De Corail stoelen en tafels van Oasiq zijn ideaal voor stedelijke tuinen en balkons. Het gepoedercoate aluminium frame is licht in gewicht, waardoor u de tuinmeubelen eenvoudig kan verplaatsen. Daarnaast zijn de Oasiq Corail stoelen gemakkelijk op te stapelen en kan de tafel uit elkaar worden gehaald. Hierdoor kan u uw tuinmeubilair in bijvoorbeeld de wintermaanden of tijdens een feestje eenvoudig opbergen.

Bekijk de Corail collectie bij J&B Exclusieve Meubelen

Wilt u het tuinmeubilair van Oasiq Corail zelf een keer bekijken? Kom dan langs bij onze showroom aan de Ettensebaan in Breda! Van woensdag t/m zaterdag zijn wij geopend en voorzien wij u graag van een deskundig advies.