X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail
Oasiq CorailOasiq Corail

Oasiq - Corail

Oasiq Corail is een lijn van Oasiq die volledig past bij de trend van nu! Door diverse kleuren met elkaar te combineren kan u zelf het ontwerp creëren dat bij uw stijl past. De Corail collectie bestaat uit diverse pastelkleuren, welke gecombineerd kunnen met zwarte en witte stoelen. Hiermee kan u een sterk contrast in uw tuinmeubilair maken, of het juist heel rustig houden. De keuze is aan u!

Maak uw tuin compleet met Oasiq Corail

De Corail stoelen en tafels van Oasiq zijn ideaal voor stedelijke tuinen en balkons. Het gepoedercoate aluminium frame is licht in gewicht, waardoor u de tuinmeubelen eenvoudig kan verplaatsen. Daarnaast zijn de Oasiq Corail stoelen gemakkelijk op te stapelen en kan de tafel uit elkaar worden gehaald. Hierdoor kan u uw tuinmeubilair in bijvoorbeeld de wintermaanden of tijdens een feestje eenvoudig opbergen.

Bekijk de Corail collectie bij J&B Exclusieve Meubelen

Wilt u het tuinmeubilair van Oasiq Corail zelf een keer bekijken? Kom dan langs bij onze showroom aan de Ettensebaan in Breda! Van woensdag t/m zaterdag zijn wij geopend en voorzien wij u graag van een deskundig advies.