X

Corona-maatregelen per 1 juli in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Manutti ElementsManutti Elements
Manutti ElementsManutti Elements
Manutti ElementsManutti Elements
Manutti ElementsManutti Elements
Manutti ElementsManutti Elements
Manutti ElementsManutti Elements
Manutti ElementsManutti Elements

Manutti - Elements

Gerd Couckhuyt is erin geslaagd om de meest exclusieve collectie van Manutti te ontwerpen, namelijk Manutti Elements. De collectie straalt als geen ander luxe uit en het top comfort dat hiermee gepaard gaat is bijna vanzelfsprekend te noemen. De (kleine) blikvanger van de Elements collectie is de led-strook die bevestigd is aan de onderkant van de meubels. Dit geeft uw tuin nét de extra dat beetje extra, waar u naar verlangt. 

Wat biedt Manutti Elements?

Omdat de volledige collectie van Manutti Elements uit modulaire elementen bestaat, is de tuinmeubel makkelijk te combineren met andere merken. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten gaan en uw tuin volledig naar eigen wens inrichten. 

De collectie heeft werkelijk van alles te bieden. Zo zijn de rugleuningen voor de gehele set verstelbaar, wat zorgt voor optimaal zitcomfort. Hiernaast hoeft u zich geen zorgen te maken over slecht weer, omdat de kussens 100% weersbestendig zijn. Genieten van het leven doe je met de Manutti Elements collectie.

Bekijk de volledige collectie van Manutti

Naast deze collectie, zijn er ook nog andere collecties van Manutti verkrijgbaar in onze webshop en showroom in Breda. Bekijk alle Manutti Elementz tuinmeubelen of kom langs en laat u adviseren door onze deskundige tuinmeubel adviseurs.