Canadian Chairs, Seaside Shellback adirondack zwartCanadian Chairs, Seaside Shellback adirondack zwart
Canadian Chairs, Seaside Shellback adirondackCanadian Chairs, Seaside Shellback adirondack

Canadian Chairs - Seaside Shellback

De bestseller uit onze is collectie is de traditionele Shellback Adirondack. De Canadian Chairs Seaside Shellback heeft een diepere en schelpvormige zit, met een ronde rugleuning. Met een Adirondack kan je uitgaan van ultiem comfort. Gecombineerd met een voetenbank staat het garant voor vele comfortabele zomerdagen. 

 

De collectie van Canadian Chairs – Seaside Shellback

De collectie is al jaren toonaangevend in de markt, gemaakt van gerecycled plastic is de stoel een hoogwaardig product. Het resultaat valt dan ook terug te zien in de gladde en duurzame afwerking, die overigens niet afgeeft, bros wordt of verkleurd. 

Het materiaal van de Canadian Chairs Seaside Shellback wordt op een speciale manier behandeld waardoor de meubels het uiterlijk én het gevoel van authentiek hout hebben. De verbindingen zijn vastgezet met behulp van pen- en gat verbindingen en alle hoeken zijn nauwkeurig afgewerkt door middel van CNC-machines. 
 

De showroom in Breda
Onze showroom is te vinden op de Ettensebaan 17A1 in Breda. Hier vindt je de vele collecties die J&B exclusieve tuinmeubelen aanbiedt. Hier kunt u tevens advies op maat verwachten door onze vakkundige specialisten.
 

Beschikbare canadian chairs - seaside shellback producten in onze webshop