marte-amb copy (1).jpg
dolce-vita-amb1.jpg
2016-09-15 17.jpg
dolce-vita-amb2.jpg
Alfa Living, DuettinoAlfa Living, Duettino

Alfa Living

Alfa Living

Alfa Living is ontworpen met de gedachte om de mooiste houtgestookte buitenovens ter wereld te maken. Het unieke, gepatenteerde design zorgt voor een buitengewone kookervaring. Of men indoor of outdoor kookt, met Alfa Living is het allemaal mogelijk. Hightech materialen en perfecte warmte isolatie zorgen hiervoor.
 

Ontworpen en gemaakt in Italiƫ

Elegantie, passie voor detail en kwaliteitsvoedsel zijn enkele kernwoorden om de Alpha Living producten te omschrijven. Sinds de oprichting in 1977 heeft innovatie altijd hoog in het vaandel van Alfa gestaan en dit is te zien bij de Alfa Living collectie.

De producten van de Alfa Living collectie werden ontworpen om te voldoen aan de wensen en behoeften van de meest veeleisende klanten. Strenge kwaliteitsnormen zijn hier vanzelfsprekend een onderdeel van. Dit komt tot uiting doordat elke oven handgemaakt wordt in de fabriek in het Italiaanse Anagni.
 

Het unieke design van Alfa Living

Ook het welbekende en unieke design van de Alfa collectie is ontstaan in 1977. Destijds werd er gekozen voor kleuren en ontwerpen die nog nooit eerder vertoond waren. Hedendaags zijn deze ontwerpen nog steeds relevant en daarom zijn de oven geschikt voor werkelijk elke locatie.
 

Bezoek onze showroom

De buitenovens van de Alfa Living collectie zijn te bezichtigen in onze showroom. Hier kunt u zich laten adviseren door onze professionele adviseurs.