Royal Botania ClubRoyal Botania Club
Royal Botania OmegaRoyal Botania Omega
Fatboy Edison The PetitFatboy Edison The Petit
Royal Botania Noctus WallRoyal Botania Noctus Wall
Royal Botania PratoRoyal Botania Prato
Royal Botania NeptuneRoyal Botania Neptune

Niet alleen maar licht in de tuin

Het mag duidelijk zijn, als de dagen korter worden en de avonden langer, is buitenverlichting onmisbaar. Net zoals uw tuinmeubilair moet de verlichting ook een aanvulling zijn op de bouwstijl van het huis en de sfeer van de tuin. Er zijn wellicht ook persoonlijke wensen in te vullen als het gaat om sfeermakers of veiligheid. Buitenverlichting hoeft niet meer alleen functioneel te zijn. Onze topleveranciers van luxe buitenverlichting zoals Royal Botania komen elk seizoen weer met nieuwe idee├źn en designs. Ook het kleurrijke merk Fatboy heeft een leuk assortiment aan buitenverlichting. Hierdoor wordt buitenverlichting niet alleen functioneel, maar ook mooi.

Luxe buitenverlichting van J&B

Doordat elektronica in de buitenlucht kwetsbaar is, vinden we het belangrijk dat onze collectie aan de meest strenge eisen voldoet. Wellicht hebt u bepaalde wensen of vragen met betrekking tot aanschaf van luxe buitenverlichting. Kom gerust langs in onze showroom om u door onze deskundige J&B adviseurs te laten informeren. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale buitenverlichting die bij uw tuin en stijl past.

In onze webshop treft u een klein gedeelte van ons assortiment. Hier kunt u buitenverlichting bestellen en laten bezorgen of afhalen bij onze showroom.

Maak uw tuin helemaal af met de luxe buitenverlichting van de topmerken van J&B exclusieve tuinmeubelen.