X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Royal Botania ClubRoyal Botania Club
Royal Botania OmegaRoyal Botania Omega
Fatboy Edison The PetitFatboy Edison The Petit
Royal Botania Noctus WallRoyal Botania Noctus Wall
Royal Botania PratoRoyal Botania Prato
Royal Botania NeptuneRoyal Botania Neptune

Niet alleen maar licht in de tuin

Het mag duidelijk zijn, als de dagen korter worden en de avonden langer, is buitenverlichting onmisbaar. Net zoals uw tuinmeubilair moet de verlichting ook een aanvulling zijn op de bouwstijl van het huis en de sfeer van de tuin. Er zijn wellicht ook persoonlijke wensen in te vullen als het gaat om sfeermakers of veiligheid. Buitenverlichting hoeft niet meer alleen functioneel te zijn. Onze topleveranciers van luxe buitenverlichting zoals Royal Botania komen elk seizoen weer met nieuwe ideeën en designs. Ook het kleurrijke merk Fatboy heeft een leuk assortiment aan buitenverlichting. Hierdoor wordt buitenverlichting niet alleen functioneel, maar ook mooi.

Luxe buitenverlichting van J&B

Doordat elektronica in de buitenlucht kwetsbaar is, vinden we het belangrijk dat onze collectie aan de meest strenge eisen voldoet. Wellicht hebt u bepaalde wensen of vragen met betrekking tot aanschaf van luxe buitenverlichting. Kom gerust langs in onze showroom om u door onze deskundige J&B adviseurs te laten informeren. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale buitenverlichting die bij uw tuin en stijl past.

In onze webshop treft u een klein gedeelte van ons assortiment. Hier kunt u buitenverlichting bestellen en laten bezorgen of afhalen bij onze showroom.

Maak uw tuin helemaal af met de luxe buitenverlichting van de topmerken van J&B exclusieve tuinmeubelen.