Werken bij J&B

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en getalenteerde verkoopmedewerker voor ca 24-32 uur per week

Is het jouw passie om klanten te adviseren bij het maken van hun keuze voor de aanschaf van exclusieve buitenmeubelen, parasols en barbecues in het hogere segment? Heb jij zicht op kwaliteit en beschik jij over een uitgebreide materiaalkennis? Houd je van een veelzijdige en afwisselende baan en heb je bovenal ervaring in de meubelbranche? Dan zoeken wij jou!

Als verkoopmedewerker informeer en adviseer je klanten bij het aankopen van de producten binnen het enorme aanbod van meubelen bij J&B exclusieve tuinmeubelen. Tevens zorg je ervoor dat de winkel er altijd ordelijk en verzorgd uit ziet.

Een verkoopmedewerker bij J&B helpt ook mee bij het monteren van de meubelen en het inrichten van de showroom. 

Wij zorgen ervoor dat je de specifieke product- en marktkennis op doet zodat je klanten een optimale service en advies kunt verlenen. Een uitdagende functie waarbij de werkzaamheden heel divers zijn en geen dag hetzelfde is. Het gaat hier om een baan van +/- 24 tot 32 uur per week. 


Wij vragen:

Jij helpt en adviseert graag klanten. Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je sociaal en contactueel sterk. Je bent een echte teamplayer, maar je bent ook in staat om zelfstandig klanten te helpen. 

- Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een commerciële studieachtergrond.
- Het werken op weekenddagen en op feestdagen vormt voor jou geen belemmering.
- Ervaring in de meubelbranche is een pré.

Wij bieden:

Je komt te werken binnen een leuk en enthousiast team. Goede werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Daarnaast bieden wij:

- Een marktconform salaris.
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke personeelskortingen.
- Gewerkte uren op zondag worden 150% uitbetaald.

Sollicitaties uitsluitend schriftelijk, voorzien van CV en pasfoto,
richten aan de directie van

J&B exclusieve tuinmeubelen

Ettensebaan 17A1
4812 XA Breda
076-5961636
info@jenb.nl