pro825-lifestyle-napoleon-grills.jpg
Napoleon Grills, LE1 barbecueNapoleon Grills, LE1 barbecue
56008_sizzle-platter-in-use_jpg.jpg
Napoleon Grills, PRO665 barbecueNapoleon Grills, PRO665 barbecue
56018-ss skillet_in_use_napoleon_grills_jpg.jpg
Napoleon Grills, PRO665 barbecueNapoleon Grills, PRO665 barbecue
70002-pizza_in_use_napoleon_grills_jpg.jpg
Napoleon Grills, ingebouwde smoker, PRO665 en PRO825Napoleon Grills, ingebouwde smoker, PRO665 en PRO825
le1_lifestyle_01_napoleon_grills_jpg.jpg
le1_lifestyle_12_napoleon_grills.jpg

Napoleon Grills

Geschiedenis 

In de laatste 30 jaar zijn de producten van Napoleon bij veel gezinnen geïntroduceerd. Over de hele wereld hebben families het optimale plezier beleefd van het warme en knusse gevoel van de Napoleon openhaard binnen tot de Napoleon Grill buiten die hen iedere keer weer overheerlijke resultaten voorschotelde.

Kwaliteit en service Napoleon Grills

Dankzij de kwaliteit en prestaties van de producten staan de verschillende Napoleon Gourmet Grills garant voor vele jaren plezier.

Bij Napoleon Grills hebben ze gekwalificeerde ingenieurs die hun ontwerpen bedenken vanuit een simpele filosofie: alleen de meest innovatieve, stijlvolle en ambachtelijke barbecues zullen geproduceerd en bij u geleverd worden. 

Om ervoor te zorgen dat deze filosofie daadwerkelijk wordt toegepast, worden alle Napoleon Gourmet Grills gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal of aluminium behuizing om een lang en duurzaam leven te garanderen. Uw Napoleon Grill wordt het gezicht van uw tuin waarvan u met trots zult verklaren, ”dit is mijn barbecue”.

Ook zullen ze er alles aan doen om de service te bieden die u verwacht als klant. Napoleon staat achter iedere grill omdat zij net zo trots zijn op de Napoleon Gourmet Grills als u dat zult zijn op de Grill die u koopt.

Napoleon Grills brochure

Download hieronder de nieuwe 2016 brochure van Napoleon Grills en bekijk de prijslijst. Bij J&B Exclusieve Tuinmeubelen adviseren we u graag over de beste barbecue, dus nodigen we u graag uit om bij ons in de showroom om alle mogelijkheden en wensen door te nemen.