Napoleon GrillsNapoleon Grills
Alfa LivingAlfa Living
Napoleon GrillsNapoleon Grills
Napoleon GrillsNapoleon Grills
Napoleon GrillsNapoleon Grills
MorsøMorsø

De barbecue: heerlijk buiten koken

Het ultieme zomergevoel: buiten koken. Een barbecue is dan ook niet meer weg te denken uit het Nederlandse buitenleven. Zodra de eerste zonnestralen de tuin inkomen zetten wij het liefst de barbecue al aan. Om de lekkerste gerechten te kunnen bereiden, heeft u de juiste apparatuur nodig. J&B exclusieve tuinmeubelen is een dealer in Napoleon barbecues. Dit topmerk is verkrijgbaar in diverse vormen en maten, zodat iedere professionele- of amateur chef kan worden voorzien van de juiste BBQ. In onze showroom staan deze prachtexemplaren tentoongesteld. Wij voorzien u graag van een deskundig advies om u te helpen bij het maken van een keuze.

Buiten koken met Napoleon barbecues

Bereid de lekkerste gerechten met een Napoleon barbecue. Dit Canadese merk biedt enkel barbecues van topkwaliteit, vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van de beste techniek. Sommige Napoleon barbecues zijn zelfs verkrijgbaar met een aardgas aansluiting en als inbouwmodel. Buiten koken wordt een groot plezier met de barbecues van Napoleon.

Buitenovens van Morsø en Alfa Living

Naast barbecues zijn er bij J&B ook buitenovens verkrijgbaar waarmee u buiten kunt koken. Deze op hout gestookte ovens van Morsø en Alfa Living kunnen het gehele jaar door gebruikt worden. In deze ovens kunt u de mooiste gerechten voor uw gasten of gezin klaarmaken.

Wilt u meer weten over onze product waarmee u buiten kunt koken? Kom dan langs in onze showroom of bezoek onze webshop.